Sun Wakasa Gold Plus tekoči ekstrakt

Sun Wakasa Gold Plus- močan tekoči koncentrat iz jedra alge

Sun Wakasa Gold Plus koncentrat je proizveden na Japonskem in prodajan po vsem svetu.

Bogati kompleksi nukleoproteinov, ribonukleinske kisline (RNA) in deoksiribonukleinske kisline (DNA) Izboljšujejo človeško imunost, proti virusom, staranju, prispevajo k hitrejši obnovi poškodovanih celic, izboljšajo telesno moč.

Alga klorela, je visokoenergetska rastlina, ki za razmnoževanje ne potrebuje semen. Na kateri način se torej razmnožuje?

To njeno izjemno sposobnost določa edinstven biološko aktivni rastni faktor C.G.F. (Chlorella Growth Factor). S posebnim rastno-spodbudnim aktivnim faktorjem C.G.F. ima klorela izjemno “klonsko metodo”. Sun Wakasa Gold Plus vsebuje esenco klorele, pridobljena z večkratno izolacijo in koncentracijo svežih celic klorele Gre za vodotopen koncentrat in ne za zdravilo. Ima učinek hitre absorpcije v človeškem telesu. C.G.F. je sestavljen iz kompleksne strukture bogatega nuklearnega proteina, ribonukleinske kisline (RNA) in deoksiribonukleinske kisline (DNA). Imenuje se rastlinski hormon (človeški vitalnostni hormon, ki spodbuja endokrine žleze ali interferon), ki je jedrna aktivna snov za podporo vsesplošnega počutja in lahko prispeva k počasnejšemu staranju ter hitrejšemu obnavljanju telesne kondicije.

C.G.F. v kloreli lahko poveča regeneracijsko sposobnost normalnih celic za več kot 25 %. Proizvaja višjekakovosten kolagen in lahko podpre regeneracijo kože, celic in tkiva.

Sun Wakasa Gold Plus je bogat s kompleksi nukleoproteinov, ribonukleinske kisline (RNA) in deoksiribonukleinske kisline (DNA)

  • Lahko prispeva k izboljšanju človeške imunosti, vitalnosti,  izboljšanje telesne moči in hitrejša regeneracija
  • Prehransko dopolnilo podpre hitrejšo obnovo in pomladitev celic
  • Podpora pri okrevanju
  • Primerno za ljudi, ki jih skrbi krvni sladkor in krvne maščobe

Sun Wakasa Gold Plus uživamo kot prehransko dopolnilo, za podporo pri okrevanju, hitrejši regeneraciji in ob zmanjšani telesni imunosti. Ta močni koncentrat lahko uživamo tudi za manjšo izrazitost gub in mladostnejši izgled.

Do sijoče kože s Sun Chlorello: Vaše skrito orožje za doseganje boljšega zdravja in videza kože
Close Košarica
Close
Close
Kategorije